Restaurant Rebost del Bisbe

Apropant la fotografia als futurs xefs

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe

Rebost del Bisbe


DATA: 2016
Restaurant Rebost del Bisbe (Escola Hosteleria Calella de Mar)

Fa uns dies, vaig tenir l’oportunitat de participar en una activitat que va agradar-me molt. Parlant amb en Jordi Parés (professor de l’escola d’hostaleria de Calella de Mar) vam decidir portar la fotografia gastronòmica a les cuines del Rebost del Bisbe. Va ser una experiència molt ben aprofitada tant pels alumnes del centre com per mi mateix.
El funcionament de la jornada va ser el mateix de cada dia per ells, però jo vaig apoderar-me d’un espai per muntar-hi tot el meu equip (que entre càmera, trípode, flaixos i reflectors necessito cert espai per poder moure’m amb comoditat i treballar en condicions). Aquest primer contacte va ser únicament per fer imatges dels plats un cop acabats i preparats per servir. La meva presència va alterar una mica el comportament dels nois, que molt curiosos no deixaven de mirar tot el que feia. A poc a poc m’arribaven plats acabats i jo anava fent la meva feina, però aprofitava les seves preguntes per conscienciar als joves del poder de la imatge de qualitat. Estic acostumat a treballar i defensar la meva feina amb clients, però va ser tota una experiència explicar i justificar aquests arguments amb ells. El seu punt de vista és completament diferent i d’alguna manera crec que els hi vaig obrir una mica la curiositat per aquest món.

Fotogràficament parlant estic molt content dels resultats. Les imatges han sortit molt bé i espero poder repetir un dia com aquest ben aviat. Donar les gràcies de nou a en Jordi Parés i a l’Escola per aquesta activitat.