Random Test II

Random: proves, test de llums i casualitats

Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II Random Test II


Torna a escena un post amb imatges espontànies. Igual que al primer Random que ja vaig publicar, aquestes fotos són fruit de proves, assajos i fins hi tot en alguns casos són imatges bones d’algun shooting. Trobo interessant com a vegades mentre prepares una feina i fas recerca d’enquadraments, llums, i els mil i un detalls que intento controlar… Puc acabar fent imatges de certa qualitat.
En alguns casos són inquietuds que tinc i que necessito provar. Ja siguin dubtes en forma de composició, de llum o la pròpia recepta que sortirà a la imatge. A la foto dels espàrrecs (per exemple) va ser obrir la nevera i no vaig poder-me estar d’agafar un nou fons de marbre blanc i provar com lluïa el conjunt.
A vegades és una, a vegades són dos o tres. Com a sèrie no serveixen, ja que en molts casos són fotos soltes. Però deixar-les al disc dur em molesta. Prefereixo esperar un temps a tenir certa quantitat d’aquest tipus de fotografies i publicar-les en forma d’un post Random.