Nibble – Slow Fast Food

Nibble: Beat me · Love me · Eat me

Nibble 01

Nibble 02

Nibble 03

Nibble 04

Nibble 05

Nibble 06

Nibble 07

Nibble 08

Nibble 09

Nibble 10

Nibble 11

Nibble 12


El Nibble ha set tota una revolució. No només per aportar aire fresc a la gastronomia i l’oferta de restauració de Girona. Si no per tot. Així de simple. En passar-hi pel davant ja veus que és un local diferent. Modern, amb una carta per llepar-se els dits, amb tracte agradable i proper; i uns productes molt cuidats. La seva llista de sucs Cold Press és boníssima. I encara no conec ningú que un cop ho ha provat, en parli malament.

Al principi vaig començar fent unes fotos dels seus sucs. Llavors va venir l’encàrrec de fer les fotografies que van destinades a les seves xarxes (FB i IG) i recentment els he fet les imatges de la nova web. Les úniques premisses que des del primer dia van quedar molt clares a l’hora de fer totes aquestes fotos van ser: “Que siguin naturals. Amb l’estil que tu vulguis. Però que sigui característic; que la gent el conegui amb un cop d’ull”.

Poder fer al meu aire, sense pressions ni gaires pautes és un veritable gust. Al cap i a la fi ja us he dit que si alguna cosa els caracteritza, és la naturalitat del local. I ho porten a tots els nivells.