Línia prèmium Frigorífics Dalmau

Nous mercats i nous productes Frigorífics Dalmau.

Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Frigorífics Dalmau Ramon Ferrer Noguer


Frigorífics Dalmau és una empresa càrnia. Estem parlant d’un escorxador majorista de vedella consolidat al nostra país. Però amb ganes de seguir creixent. Després d’actualitzar-se i renovar la seva web de cap a peus (on vaig tenir el gust de participar amb les meves imatges) ara volen centrar-se en un nou mercat. Oferint una línia de productes més fins. Peces de carn pensades per la restauració mitjana-alta on el producte arriba net. Sense entrebancs o pèrdues de temps per netejar i preparar els talls.

El cas és que volien acompanyar aquesta nova línia amb unes suggerències de com preparar les peces de carn. I novament van comptar amb la meva càmera per fer les imatges. La idea era fer fotos a fons blanc, per tal que el dissenyador tingués material gràfic i marge per poder treballar-hi i preparar les receptes.

Molt agraït a en Ramon Ferrer, cuiner i professor de l’Escola d’Hostaleria Alt Empordà per la feina que va fer i per lo bé que vam entendre’ns. I a l’EHAE, per cedir-nos l’aula Ferran Adrià per cuinar i tenir el set de fotografia muntat. Una experiència molt positiva i satisfactòria. I si m’ho permeteu; em quedo amb la primera recepta de les fotos: pa bao amb Jarret de vedella cuit durant 30 hores amb brots verds i salsa de soja. Una passada!