eBook Quim Lamora

eBook receptes amb tolerància a la Histamina

eBook Quim Lamora 01

eBook Quim Lamora 02

eBook Quim Lamora 03

eBook Quim Lamora 04

eBook Quim Lamora 05

eBook Quim Lamora 06

eBook Quim Lamora 06

eBook Quim Lamora 07

eBook Quim Lamora 08

eBook Quim Lamora 09

eBook Quim Lamora 10

eBook Quim Lamora 11


Fa poc vaig conèixer en Quim, un nutricionista molt actiu a internet. Vàrem començar a parlar de les nostres feines i de seguida vam veure que podíem treure alguna bona sinergia de tot plegat. El resultat que tenim fins ara és aquest. Unes imatges per acompanyar el seu nou eBook de receptes on l’estella de cada apat serà l’Histamina.

La idea era fàcil. Imatges per il·lustrar les receptes i les explicacions del seu llibre electrònic. En Quim té una web molt activa i sol proporcionar aquest tipus de documents als seus clients/lectors per tal de facilitar el coneixement d’aquest tema. I com que no hi ha millor medicina que allò que mengem, que millor que començar per fer les coses bé a partir d’àpats que respectin el nostre cos?
El dia del shooting en Quim i la seva mare s’encarregaven de preparar el menjar. En aquest sentit, va ser molt agradable treballar així. Ja que vaig tenir carta blanca per fer les imatges com a mi em semblés correcte. Vaig encarregar-me de les llums, l’estilisme dels plats i els props de cada escena. El resultat va quedar molt apropiat d’acord amb l’estil de llibre que en Quim volia aconseguir.