Don Quijote Mercat Medieval de Vic

Mercat Medieval de Vic: vikings i molta carn!
Mercat Medieval de Vic Mercat Medieval de Vic Mercat Medieval de Vic Mercat Medieval de Vic Mercat Medieval de Vic Mercat Medieval de Vic Mercat Medieval Vic Mercat Medieval Vic Mercat Medieval Vic Mercat Medieval Vic Mercat Medieval Vic Mercat Medieval Vic Mercat Medieval de Vic


El Mercat Medieval de Vic és una ocasió immillorable pel Restaurant Don Quijote de Platja d’Aro. Tant per ambient que fan, com per portar els seus pernils cuits a foc lent cap a la gent de la plana. La ciutat de Vic s’atura durant els primers dies de Desembre per acollir aquest mercat on hi participa gent d’arreu. Hi ha exhibicions, parades amb productes de tot tipus i representacions de la com era la vida medieval.

Igual que a l’Oktoberfest de Platja d’Aro on ja vaig tenir l’oportunitat de captar tot el show que fan, aquest cop van transportar fins a Vic tota la parada. Juntament amb la màquina de coure pernils (6 al mateix temps, que es diu ràpidament. Tot un show). Encara que el dia fort del mercat va caure en dia de derbi esportiu, l’afluència de gent va ser bona i fluida. Potser per aquest motiu entrava molt bé el vi calent que servien els amics del Quijote. I no és per menys: en ple Desembre a Vic hi fa fred. I quan s’amaga el sol o vas ben equipat o no et separis d’un got amb alguna cosa ben calenta.