Restaurant Can Roquet

Una petita joia culinària a Romanyà de la Selva.

Marc Rubirra Can Roquet 01 Marc Rubirra Can Roquet 02 Marc Rubirra Can Roquet 03 Marc Rubirra Can Roquet 04 Marc Rubirra Can Roquet 05 Marc Rubirra Can Roquet 05 Marc Rubirra Can Roquet 06 Marc Rubirra Can Roquet 07 Marc Rubirra Can Roquet 08 Marc Rubirra Can Roquet 09 Marc Rubirra Can Roquet 10 Marc Rubirra Can Roquet 11 Marc Rubirra Can Roquet 12 Marc Rubirra Can Roquet 13 Marc Rubirra Can Roquet 14 Marc Rubirra Can Roquet 15 Marc Rubirra Can Roquet 16 Marc Rubirra Can Roquet 17 Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet Marc Rubirra Can Roquet


Can Roquet ha set un gran descobriment! En tots els sentits. El desconeixia totalment el dia que el vaig trepitjar per primer cop, i he acabat voltant tots els racons d’aquest restaurant situat a dalt de tot de Romanyà de la Selva.

Partíem d’un objectiu molt clar: renovar de cap a peus tota la imatge i la gràfica de l’antiga web del restaurant. Per això vaig comptar amb l’ajuda dels amics de CONAUT, que s’han encarregat del disseny i la programació de la web. Mentre un servidor ha set l’escollit per fer totes les imatges que hi apareixen.

Per tant em trobava davant d’un d’aquells reportatges que molen. Perquè ho has de fer tot. Des d’ubicar el restaurant, el poble i el context on es troba. Cal destacar els seus punts forts com l’interiorisme del local o la impressionant terrassa on sopar amb la posta de sol d’un dia de Juny. Al funcionament de la seva mini cuina i com de bé treballen per ser eficients amb tan poc espai. Sense deixar-nos els plats i la cuina que preparen!

En definitiva: treballar així és un gustàs! Quan et deixen carta blanca per fer, dir i proposar el que vulguis. A més, no hem tingut pressa amb els tempos i hem pogut esperar a fer cada foto al seu moment. Tot un detall que a vegades per necessitats o per contratemps no tens.

Sens dubte un lloc molt recomanat per tota aquella persona que busca menjar bé, celebrar un dia especial o gaudir d’un servei i un entorn exquisit.